ÉLETFORGATÓKÖNYV

                                         

                                              

                                       Ismerd meg az életutad!


Születésed napja, sok szempontból meghatározó számodra. Az életforgatókönyv három fő irányra világít rá:

  • A legfontosabb, hogy mi a küldetésed, amire úgy is tekinthetsz, mint két pont közötti legrövidebb útra a földi pályafutásodat tekintve, a születésedtől a halálodig. Az a minőség, amely megmutatja az indíttatásodat, mesél az önérvényesülésről, a kezdőpontról, arról, hogy hogyan tudsz a legoptimálisabban elindítani, folytatni dolgokat az életedben. Ez jelöli ki az életed irányát, a számodra követendő minőséget, és amikor megismered, és tudatosan követed, megtapasztalod a kiteljesedés tiszta érzését.
  • A következő: a három segítő számod, amelyek bástyaként, segítőként, jó tündérként, barátként, ott állnak minden nap melletted, mögötted, hogy támogassanak, szolgáljanak téged. Neked annyi dolgod, hogy tudatosítsd ezt magadban, működtesd, használd ki az általuk kínált lehetőségeidet.
  • A harmadik a "hiányok"elemei, csoportja, amik azt a célt szolgálják, hogy azokat a készségeket, amiket nem hoztál magaddal, itt ebben az életben, a fenti két "csoport" képviselőinek segítségével a lehető leghamarabb, a legjobb minőségben be tudd tölteni.

Erre a három dologra épül az egész életed, az egész lényed, ez a három csoport határoz meg téged, hogy mit hoztál magaddal, mire alapozhatsz, és hol vannak fejlődési kihívásaid.


Kérj időpontot most!