Bajorország 2016. május

2016. májusában Bad Aiblingban került megrendezésre az első gyógyító hét Bajoroszágban, amelyre olyan nagy volt az érdeklődés, amire nem is számítottunk. Itt olvashattok néhány véleményt az akkori kezelések eredményéről. 

Ezen találkozások egyikének köszönhetjük azt, hogy megismerkedhettünk Prof. Dr. med. Rene Holzheimerrel, és az ő meghívásának, kérésének eleget téve Budapest után Bajorországban, Sauerlachban, a doktor úr magánklinikáján folytatjuk gyógyítói tevékenységünket.


"Sziasztok! Viki vagyok.
A testi feltöltődés mellett lelkileg is olyan útravalót kaptam, amit még sosem. Nagyon szépen köszönöm a kezelést, alig várom az új alkalmat, amikor folytathatjuk, amit ma elkezdtünk. Mindenkinek szívből ajánlom őt! Köszönöm!"

Bad Aibling, 2016. mjus 15.


"Sziasztok! András vagyok.
Szerintem János humora olyan jó, hogy mire magadhoz térsz a mosolyfelhőből, már csak azt veszed észre hogy kicseréltek! Köszönöm szépen a kezelést, csak ajánlani tudom őt Mindenkinek!"

Bad Aibling, 2016. május 15.


"Sziasztok Norbi vagyok.
A mosoly azért tűnik erőltetettnek, mert nem győztük vissza fogni a hahotát. Nagy élmény volt, nem is sejtettem, hogy valami nem okés a fülemmel, még a nyakam a helyére nem került, utána eltűnt az állandó fülcsengés.Ráadásul le a kalappal emberileg is. Nem a szokványos bemész és 15 perc porc rongálás volt, de ezt majd mindenki aki megy megtapasztalja. Köszönöm szépen!"

Bad Aibling, 2016. május 15.